A9VG电玩部落论坛

楼主: octco

15分钟后(16:00)服务器开始维护,大家赶紧存盘

种子
71 点
玩家:游戏内容不够啊,物理需要完善,Bug需要完善,反人类界面需要完善……
PD:……

玩家:伙计们,我刚刚发现了一个赚钱的新……
PD:我们即将开始维护,马上开始!
发自A9VG iPhone客户端

种子
1927 点
看更新啥,希望别再和玩家斗智斗勇了,好好的完善内容
该用户已被禁言

种子
1219 点
还以为自己网络问题呢
发自A9VG Android客户端

种子
2930 点
刷低分還是非常有效。。不過要等到4月了。。別是愚人節就行了。。

Updates which will come into effect beginning of April:

Increase rewards in the events in the latter half of the World Circuits by approximately 100% on average.
Addition of high rewards for clearing the Circuit Experience in all Gold/All Bronze results.
Increase of rewards in Online Races.
Include a total of eight new one-hour Endurance Race events to Missions. These will also have higher reward settings.
Increase the upper limit of non-paid credits in player wallets from 20M Cr. to 100M Cr.
Increase the quantity of Used and Legend cars on offer at any given time.

种子
2930 点
We know that this is not the Gran Turismo experience you expect and we will be making a goodwill gesture in the form of a non-paid credit pack of 1 million Cr. available to those players who may have been affected*. You will see this hit your accounts shortly. Make sure you log into the game before April 25 to claim the credits.

然後每人發一百萬??

种子
58 点
靠,还正在愉快的刷机呢···

种子
751 点
三点四十五看了眼刷圈状态 发现从未见过的蓝紫色背景图上面有个gt7的鼠标 我还以为机子崩了 然后停了keymousego 发现esc还能正常回到gt7主界面 一切还算正常 大家有这情况么

种子
295 点
Impact_Blue 发表于 2022-03-25 16:07
刚刚上线的时候看了下还没通知,玩了一半忽然跳出个维护通告
这么草率的吗?

虽然总体我是开心的,完善游戏怎么都是好事
然而我的经验告诉我……也许这只是为了封堵脚本……

毕竟PD对内容更新和完善并不是很积极,但对堵死玩家的财路很积极

我15:30回PS4的,没通知(至少不是跳出来),为了从4切到5,关了4后上官网看自己user page,才看到这个通知。幸亏5没去开起来。

昨天本论坛有人说今天有维护,我特地去了官网,没有,维护那页是黑的

种子
1040 点
Impact_Blue 发表于 2022-03-25 16:07
这么草率的吗?

毕竟PD对内容更新和完善并不是很积极,但对堵死玩家的财路很积极

主页维护时间早都提前告诉你了,为什么不看呢

种子
1040 点
这么草率的吗?

官网上也有通知啊 为什么不看呢