A9VG电玩部落论坛

楼主: beenz

[北斗] [PS3版]请买到盘的朋友来告知下您买的价格和买的店,470实在是不忍下手

该用户已被禁言

种子
0 点
广州海印***3楼任我行对面那家(忘记叫什么名字),今天我哥在那里买D的360碟时帮我问了一下,PS3最快明天下午会有港版,大概340-350之间,那个店的员工说如果不急着买,等一段时间肯定会掉到200+的!不过我会在星期六买的350-360都会买的!

VIP

世界第一松永黑=v=

种子
5 点
下面是引用kenhai于2010-03-25 18:19发表的:
广州海印***3楼任我行对面那家(忘记叫什么名字),今天我哥在那里买D的360碟时帮我问了一下,PS3最快明天下午会有港版,大概340-350之间,那个店的员工说如果不急着买,等一段时间肯定会掉到200+的!不过我会在星期六买的350-360都会买的!

如果确定的话,我周六出去逛街经过海印时候顺便入手好了……360还能接受,虽然我觉得实体店暂时不可能到这个价= =
该用户已被禁言

种子
0 点
原本我是决定在500元内都会考虑买的,现在就唔理300+仲系400+都去睇睇先。不过刚才我哥讲了一下玩360 D碟后,讲呢个游戏乜都好,就喺画质一般,说300+买有点不值,不过我喺北斗忠实FANS,所以还是坚决会去买的!

VIP

世界第一松永黑=v=

种子
5 点
下面是引用kenhai于2010-03-25 18:44发表的:
原本我是决定在500元内都会考虑买的,现在就唔理300+仲系400+都去睇睇先。不过刚才我哥讲了一下玩360 D碟后,讲呢个游戏乜都好,就喺画质一般,说300+买有点不值,不过我喺北斗忠实FANS,所以还是坚决会去买的!

就性价比来说这个游戏应该没有战神高,所以我才在观望价格,海印那边能卖到350我是不太敢相信囧……500的话都能买日版了
该用户已被禁言

种子
0 点
我就上星期六喺呢家店买港版的PS3战神3的,365,比我问齐其他店都便!其它一律都话要395,我啉佢地唔会吊高嚟卖嘅,即使会高D但都唔会俾其它店开得离谱嘅。战神3我都只系玩到打冥王哈迪斯,到时唔知玩边只GAME先!

VIP

世界第一松永黑=v=

种子
5 点
下面是引用kenhai于2010-03-25 18:52发表的:
我就上星期六喺呢家店买港版的PS3战神3的,365,比我问齐其他店都便!其它一律都话要395,我啉佢地唔会吊高嚟卖嘅,即使会高D但都唔会俾其它店开得离谱嘅。战神3我都只系玩到打冥王哈迪斯,到时唔知玩边只GAME先!

任我水对面那家……是不是店铺很小的,只卖正版的?在电梯柱子附近的?
该用户已被禁言

种子
0 点
应该喺斜对面,就喺原先赵阳铺位那里(现在这家把原先赵阳同埋它隔哩的几个铺位租埋并合并咗,所以现在店面都唔细噶。你如果由任我行出嚟转向水无月个方向,果家店就喺喺你左手边第一家就喺嘞,呢家店的有个门口也是斜对住打机王的。
该用户已被禁言

种子
0 点
下面是引用小瑜儿于2010-03-25 19:07发表的:

任我水对面那家……是不是店铺很小的,只卖正版的?在电梯柱子附近的?
唔喺,我知你讲嘅喺边间,你讲嘅哩家就喺坐手扶电梯上嚟三楼的左手第一家,哩家店面比我讲嘅果家细好多,而且没D碟卖,我讲哩家就喺你讲的哩家的隔个梯位后边果家,我讲果家有好多WII卖,而且有二手PS3游戏卖同埋有D蓝光影碟卖嘎,你一入去就知道我讲边家,我讲嘅哩家比较新的,应该喺赵阳关咗后先开的,你讲果家好早就有了。

VIP

世界第一松永黑=v=

种子
5 点
下面是引用kenhai于2010-03-25 19:38发表的:

唔喺,我知你讲嘅喺边间,你讲嘅哩家就喺坐手扶电梯上嚟三楼的左手第一家,哩家店面比我讲嘅果家细好多,而且没D碟卖,我讲哩家就喺你讲的哩家的隔个梯位后边果家,我讲果家有好多WII卖,而且有二手PS3游戏卖同埋有D蓝光影碟卖嘎,你一入去就知道我讲边家,我讲嘅哩家比较新的,应该喺赵阳关咗后先开的,你讲果家好早就有了。

明白了,大致知道在哪里。多谢:)
该用户已被禁言

种子
5 点
我觉得这游戏迟早值崩。。。哎。。。