A9VG电玩部落论坛

英文版圣恩传说这个夏天会在欧洲发行

该用户已被禁言

种子
7 点
据任天堂官方杂志披露,圣恩传说这个夏天会在欧洲发行。截图和来源如下

tylerx27  opened his big  mouth to say:
As some of you may know, about a week ago I promised you guys some scans from the Official Nintendo Magasine (The UK version of Nintendo power), which confirmed that Tales of Graces would hit the EU in summer 2010, this (hopefully) means that it should be coming to America soon as well. This mag is really trustworthy and it's information is solid about 95% of the time. However I kinda lost the magazine; so I couldn't get back to you guys (I'm REALLY sorry about that), however I found it and well, yea here it is: Hope it was useful to you guys, and I'm sorry if it seemed like I was trolling

那些忙英话的老外白研究了 -___-b.

求败者

~妹控+LOLI控~

种子
12 点
D2组不出海外版的惯例也...........

海外版修复所有BUG,自带全部DLC换装~~~~~~~哇哈哈哈哈

种子
0 点
太好啦!!!日文苦手啊~~

种子
5 点
下面是引用捷多于2010-01-24 01:01发表的:
D2组不出海外版的惯例也...........

海外版修复所有BUG,自带全部DLC换装~~~~~~~哇哈哈哈哈
哦哦哦 然后是导演剪辑版么
该用户已被禁言

种子
7 点
不过还是要UNDUB一下,英文配音不舒服

种子
0 点
难道也学TOA增加秘奥义?我还看到弧光幻想曲
该用户已被禁言

种子
7 点
哈还没注意弧光幻想曲 欧版也是今年出。
acs

战士

貴様らの事情など知らん

种子
0 点
A技的界面中,每招A技只有5個漢字的位置
譯成英文的話,估計全部都要寫略稱
例如 Demon Fang → D.Fang 等