A9VG电玩部落论坛

ps2psxe_r202下载!

种子
0 点

This week I didn't have too much time to work on it either. But here is a test version with XA support. In some games it works quite well, yet in others it's one big disaster. From time to time, when skipping XA (either audio only or video+audio), the SPU2 will enter a state, when it no longer lets me send any data to it. I don't know yet why this happens, but the only way to fix that is reset your PS2 (emulator reset doesn't do the trick... even launching a ps2 game doesn't fix that... the sound is borked anyway). The XA isn't cut off properly if a game doesn't mute XA/CDrom. But since I won't be able to fix that this week, I decided to post the new test version anyway.
网翻的意思:这星期我没有太多的时间去完成它不是。但这是一个测试版本与XA支持。在一些游戏它的效果很好,但是在其他人,它是一个大灾难。有时,当跳过XA(或音频或视频音频只有+),将进入状态,SPU2当它不再让我把任何的数据。我仍然不知道为什么这一切发生的时候,但唯一的解决方法就是重置你的PS2(模拟器复位不就行了…甚至发起一项PS2游戏不确定……这种声音是borked一样)。XA不剪除的适当的在游戏中不哑巴XA /光盘。但自从我不能解决这个问题,这个星期,我决定把新测试版本而已。
下载:
http://115.com/file/e6rumwth#
ps2psxe_r202.7z

种子
0 点
[s:83]貌似很久都不更新...最近开始频繁更新...

骑士

SONY Fans

种子
0 点
又更新了 还是那句 希望尽快完美吧 感谢那些开发组了

种子
5 点
我简单的测试了一下,寄生前夜的开场动画也有声音了,并且火车等声音也有了。不过就是游戏中一直有突突的声音,估计就是他所讲的问题了,不过总的来说,寄生前夜算是完美了。

种子
0 点

請問一下喔

這個版本的  用哪一種版本BIOS   比較好阿

可以推薦一下嗎   好讓我重新設定  謝謝喔  ^一^

開心又更新版本了 耶~~~~

种子
0 点
又有新版本了 这次声音完美了吗 每次看到新版本都很激动

种子
5 点
回复 龜太郎 的帖子

我一般用1001的,外加NTSC显示模式,因为主要玩日版的原因吧。

种子
15 点
速度呢这个版本有提升吗

征服者

此生若能得幸福安稳,谁又愿颠沛流离。

种子
20 点
激动啊,希望快点完美,别等到PS3都黄了的时候啊

种子
9 点
最近更新好快啊,等稍微好些再试试看。
PS:蛋疼的网络翻译......